Uncategorized

Evalueer de kwaliteit van de code

Als een project helemaal geen werkende code heeft voorafgaand aan een ICO, of zelfs als ze dat wel hebben, maar het is geen open source – dat is een grote rode vlag.

Als je zelfs maar een klein beetje programmeerervaring hebt en weet hoe je code moet lezen, moet je dit absoluut doen bij het evalueren van een ICO. Je kunt veel over een project en de ontwikkelaars ervan begrijpen door alleen hun code te analyseren.

Leer van VC-investeerders

Durfkapitaalinvesteerders verdienen hun brood met investeringen, waardoor ze de meest kieskeurige bijdragers zijn. Ze onderzoeken zorgvuldig alles over het project met slechts één heel specifiek ding in gedachten: hoe groot is de winst van deze investering? Naast al het andere is hier gedragswetenschap bij betrokken: een algemene consensus in de VC-wereld is dat het nooit goed is voor een startup om te snel te veel geld te ontvangen, omdat ze gedwongen zullen zijn het geld uit te geven alleen omdat ze beschikbaar zijn.

Bovendien hebben durfkapitaalinvesteerders zeer duidelijke en strikte eisen op het gebied van geldopbrengsten en winsten van de projecten waarin ze mogelijk geïnteresseerd zijn. Ze zullen niet eens overwegen om te investeren in projecten die niet aan die eisen voldoen.

Zelfs als u een informele investeerder bent en niet van plan bent grote bedragen bij te dragen, zijn er veel nuttige lessen te trekken van durfkapitaalinvesteerders. Weet waar u in investeert, doe uw onderzoek, ken uw risico’s en neem nooit deel aan een ICO van een bedrijf dat niet aan uw eisen voldoet.

Is ICO een bubbel?

De geschiedenis herhaalt zich vaak. Vroeger werd de bubbel van dot-coms vergeleken met de Gold Rush. Nu wordt de hysterie rond ICO’s vergeleken met wat er gebeurde rond dot-coms, en helemaal niet onredelijk: net als bij dot-coms worden alle investeringen via ICO’s gedaan uit angst om te missen en zijn ze puur gebaseerd op speculatie.

Als potentiële investeerder is het essentieel dat u begrijpt dat de meeste van deze projecten de eindresultaten niet halen of gewoon oplichting blijken te zijn. Anderen, zoals Stratis, dat op zijn hoogste punt ooit op 140.000% boven de ICO-prijs werd verhandeld, zullen een volledig succes worden.

Raadpleeg de bovengenoemde punten om erachter te komen of een ICO een blindganger is, of dat uw investering u helemaal winst oplevert.

ICO-legaliteitsproblemen

Voordat u zelfs maar overweegt deel te nemen aan een ICO, moet u ervoor zorgen dat u de wet niet overtreedt. ICO’s zijn ronduit verboden in sommige rechtsgebieden, zoals China en Zuid-Korea. En hoewel ze momenteel op de meeste andere plaatsen zijn toegestaan ​​of gewoon niet gereguleerd, ontwikkelt de overgrote meerderheid van de lokale regelgevende instanties momenteel wetgeving die bepaalde regels rond ICO’s schetst en bepaalde beperkingen oplegt aan zowel de startups als investeerders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *